Твоят час

the_red_house

Възможността е подходяща за ученици от горните класове, студенти и заинтересовани от различните хуманитарни дисциплини и артистични области, както и от технически специалности. За всички, които имат интерес от човека, културата и дебата. Най-важни за нас са желанието и мотивацията да работите в екип и да натрупате нов опит и практика.


Има възможност за изработване на индивидуална програма за всеки кандидат съобразена с неговите цели, предпочитания и свободно време. 

Дейностите, в които се включват стажантите и доброволците, са разнообразни.
• Работа по проекти и програми (зависи от текущите проекти и спецификата им, това може да включва сваляне на текстове от дебати от звуков на хартиен носител, превод на текстове, превод на субтитри и др., както и сътрудничество по конкретен проект или програма и др.);

• Работа с публиката (посрещане на публика, насочване и даване на информация на гостите на къщата, продаване на билети, късане на билети, подаване на микрофон по време на дебати);

• Подкрепа на техническия екип (редене на осветление, сцена, подготовка на залите за събития, водене на събития и др.).

Работата като стажант или доброволец позволява свободен достъп до всички събития; планиране на индивидуална, съобразена със свободното време на всеки програма; развива умения за работа в екип. 
По допълнителна уговорка на стажантите-студенти се признават кредити към обучението, както и се зачита стаж по отделни специалности. 

За да кандидатствате, моля, изпратете на български език своя биография (c.v.) и отговорете на въпросите от началното интервю. Изпретете документите си до Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Предварително благодарим на всички проявили интерес към предложението.

Срок
: текущ 
Лица за контакт: Яна Мандажиева и Здравка Примова
Адрес:
Център за култура и дебат “Червената къща” 
ул. “Любен Каравелов” № 15 
1142 София, България 
Тел./Факс: (+359 2) 988 81 88, 986 44 16 
e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
www.redhouse-sofia.org